facebook tracking
Daniel Lundquist

Daniel Lundquist

Systemutvecklare – Industri

Som Systemutvecklare medverkar Daniel i projektarbetet genom att driva det tekniska arbetet. Systemutvecklare tillför tekniskt kunnande till projekt. Som systemutvecklare utvecklar, testar och dokumentera man systemlösningar baserade på bla PLC, SCADA och högnivåspråk. Systemutvecklaren kan också hålla i utbildningar mot slutanvändare i levererade systemlösningar och medverka i extern kunddialog inom ramen för projekten som man arbetar i.

"Projekt som jag är inblandad i eller driver kan vara väldigt varierande, vilket jag uppskattar. Det kan vara allt från ett litet programmeringsuppdrag på några dagar, slutdestination exempelvis Spanien, till längre uppdrag som sträcker sig ett halvår eller längre. Dom flesta projekt är inom Sverige.

Jag gör en hel del jobb till läkemedelsindustrin. I dessa projekt är det mer än ”bara” programmering (PLC/terminaler/SCADA). Det innefattar allt från att granska kravspecifikation från kund, offertarbete, dokumentation, programmering, interna tester och slutligen igångkörning hos kund samt utbildning av operatörer. Dessutom är spårbarhet väldigt viktig (GMP), vilket ställer höga krav på bl a all design- och testdokumentation. Jag trivs utomordentligt på Acobia då vi är ett härligt gäng med trevliga kunder, det gör det väldigt kul att vara på jobbet”

Jobbar du redan på Acobia?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@acobia.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor